Asentaja

Turku

kokoaikatyö
let's do it! -asenne
ripeys
trukinajotaito
oma-aloitteisuus

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun, hyvien kulkuyhteyksien päähän tekeväistä ja oma-aloitteista asentajaa monipuoliseen työnkuvaan!

Haetko uutta duunia, jossa pääsee tekemään monipuolisia hommia hyvässä porukassa, mutta itsenäisellä otteella? Työtä, jossa pääsee hyödyntämään erilaisia taitoja ja työkaluja aina tarkkuutta vaativista tehtävistä fyysisempiin työvaiheisiin?

Tarjolla on mukava kokoaikatyö rennossa, mutta ammattitaitoisessa työporukassa. Työnkuvaan kuuluu erilaiset varasto-, asennus- ja kokoonpanotyöt. Trukinajotaito on tässä työssä edellytys. Ota yhteyttä, 

niin kerromme kohteesta ja työnkuvasta lisää!

 

Etsimme sitoutumiskykyistä ja motivoitunutta osaajaa, jolla on hyvä peruskunto, tahto suunnitella ja toteuttaa omaa työntekoa aktiivisesti. Aiempi kokemus asennustöistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Asiakkaamme perehdyttää sinut työhön. Löytyyhän sinulta myös ajokortti takataskusta?

 

Palkkaus sopimuksen mukaan (kilpailukykyinen!). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.​ Työvuorot ma-pe, päivätyö, kiireisinä aikoina toivotaan pientä joustoa ylitöihin.

 

Kiinnostuitko? Laita meille heti tietoa itsestäsi joko osaajaprofiilin kautta, sähköpostitse: rekry@pobula.fi tai vaikka rennommin WhatsAppiin ääniviestinä:

p. +358 50 548 7744 / Alex

pobula vaihetyöntekijä.png