Myyntihenkinen HR-konsultti

Turku & Helsinki

kokoaikatyö
joustava työaika
etätyö
asiakashankinta
hyvä tyyppi
myynti

Haemme tiimiimme hyvää tyyppiä!

Pobula Group on tuore henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt käänteisrekrytointiin. Meille on tärkeää, että eri alojen osaajat saavat tehdä inspiroivia töitä. Toimintamme punaisena lankana on ihmislähtöisyys, joten tiimimme kasvaessa etsimme joukkoomme rentoja ja lämminhenkisiä, mutta ammattimaisia henkilöitä.

Kiinnostaako sinua henkilöstöala? Onko sinulla kokemusta hooärrästä, myyntityöstä tai asiakkuuksien hallinnasta? Tai oletko oman alasi ammattilainen, jolla on laajaa alakohtaista näkemystä, sekä kipinä kehittää osaamistasi henkilöstöalan työtehtävien parissa?

Me haluaisimme kuulla sinusta!

Tarjolla on kokoaikainen etätyö HR-tehtävissä. Työtä tehdään joustavasti arkisin toimistoaikojen puitteissa - jos sen perjantain haluaa vapaaksi niin menköön!

Odotamme sinulta itseohjautuvuutta ja tavoitteellista otetta työhön. Työ on erityisesti alkuun asiakashankinta-painotteista. Työnkuvaan kuuluu vahvasti myös työnhakijoiden kartoittaminen sekä työhaastattelut. Oman auton käyttömahdollisuus on plussa - asiakastapaamisia on jonkun verran.

Katsomme eduksi hyvät ja luontevat suulliset sekä kirjalliset viestintätaidot sekä hyvän suomen ja englannin kielitaidon. Arvostamme myös uskallusta innovoida, kokeilla rohkeasti uutta, sekä tahtoa kehittää itseä. Olet nopea oppimaan uutta.

Perehdytämme sinut työnkuvaasi ja tiimimme on aina työskentelysi tukena. Me halumme, että menestyt ja nautit työstäsi meillä.

Palkkausmalli on muotoa pohja + provisio. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta pidetään kesällä vähän lomaakin.

Tässä rento ja inspiroiva, mutta sopivan haastava työ Pobulan oloiselle henkilölle! Kiinnostuitko? Ole meihin yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää!

Vielä ennen kun otat yhteyttä: olethan hyvä tyyppi ja vahvasti myyntihenkinen! Ja tietenkin täysin oma itsesi. Erilaisuus on kaunista.

p. +358 50 548 8911 / rekry@pobula.fi

Terveisin,

Pobulan tiimi

Pobula hr-konsultti.png