Hoivayksikön toiminnanjohtaja

Turku

valmentava johtaminen
tiimityö
empatia
ihmissuhdetaidot
hoitotyö

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun toiminnanjohtajaa ikäihmisten hoivayksikköön:

 

Oletko uusia haasteita etsivä tiimivastaava, tai ehkä hoiva-alan johto- / esimiestehtävien kokenut konkari, joka hakee erilaista toimintakenttää, jossa toteuttaa itseään ja luoda uutta?

Tarjolla on kiinnostava ja käytännönläheinen johtotehtävä hyvillä etenemismahdollisuuksilla! Työtehtävä pitää pääasiassa sisällään hoivayksikön prosessien ja toiminnan kehitystyötä, henkilöstöasioista huolehtimista valmentavalla, ennakoivalla ja innovatiivisella otteella, sekä tietenkin hoivatyötä.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan koulutusta, todellista kutsumusta alaa kohtaan, erinomaisia sosiaalisia taitoja ja ongelmanratkaisukykyä, joustavuutta sekä innovatiivista, valmentavaa ja itseohjautuvaa työotetta. Olet helposti lähestyttävä tiimipeluri ja parhaimmillasi yllättävien tilanteiden ratkomisessa. Joustat tarvittaessa ja sitoudut työhön innolla. Arvostamme myös halua kehittää omaa ammattitaitoa!

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

- Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön

- Asiantuntevan johtoryhmän, joka tukee sinua työssäsi

- Etenemismahdollisuuksia

- Vapautta tehdä ja toteuttaa

- Kilpailukykyinen palkkaus

Kiinnostuitko? Lähetä osaajaprofiilisi meille 4.3. mennessä. Muistathan ilmoittaa myös mahdolliset suosittelijat yhteystietoineen.

 

Tiedustelut: rekry@pobula.fi

Nimetön suunn.malli - 2022-02-17T110511.093.png