Keittiötyöntekijä

Kaarina

kokoaikatyö
päivätyö
itsenäinen
sosiaaliset taidot
oma-aloitteisuus

Haemme asiakkaallemme suurtalouskeittiöön osaajaa vakituiseen kokoaikatyöhön:

Kyseessä on mukava ja kiireetön työpaikka modernissa työympäristössä. Työnkuvaan kuuluu myös vahvasti asiakaspalvelu sekä erilaiset puhtaanapidon tehtävät.

Oletko iloinen, oma-aloitteinen ja itseohjautuva osaaja vailla töitä? Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sosiaalinen kanssakäyminen on sinulle luontevaa ja mukavaa? Sinulla on reipas ote työntekoon ja haet pidempiaikaisempaa työsuhdetta?

Saatat olla etsimämme henkilö!

Työpäivät koostuvat aamupalan, lounaan ja välipalan lämmittämisestä ja esivalmistelusta sekä esillepanosta, tiskin hoitamisesta sekä keittiön ja asiakkaan ruokailutilojen siistimisestä. Myös keittiön asiakkaiden kanssa jutustelu on tärkeä osa työnkuvaa. Kiireettöminä hetkinä toivotaan osaajalta oma-aloitteisuutta - keittiössä voi esimerkiksi leipoa asiakkaille, tai avustaa muiden asiakkaan tilojen siistimisessä ja ylläpidossa.

Kokemus suurtalouskeittiö- ja esim. kahvilatöistä, sekä siivousalan työtehtävistä katsotaan eduksi. Hygieniapassi sekä suomen kielen perustaidot ovat tässä työssä edellytyksiä. Palkka TES:n mukaisesti. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö työnantajalla, joka arvostaa hyvää työnjälkeä ja mukavaa työilmapiiriä.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta lisää!

keittiötyöntekijä.png