Siivousalan palveluohjaaja

Turku

kokoaikatyö
tiimivastaava
hyvä palkka
kokemus
ajokortti
vakituinen

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta ja mukavaa siivousalan palveluohjaajaa Turkuun:

Oletko sinä monitoimiosaaja, joka hakee monipuolista, reipasta ja vastuullista työtehtävää? Onko tiimin vetäminen ja asiakasrajapinnassa toimiminen sinulle mieluisaa? Oletko joustava ja hyvän organisointikyvyn omaava tyyppi, joka ratkoo yllättävätkin tilanteet?

Saatat olla etsimämme henkilö!

Nyt tarjolla on mukava palveluohjaajan kokoaikatyö laadukkaassa siivousalan yrityksessä, jossa on hyvä työporukka ja osaavat esimiehet!

 

Palveluvastaavana työnkuvaasi kuuluu monipuolisen siivoustiimin kannustava ja lämminhenkinen vetovastuu, asiakkuuksien ylläpito (asiakkaiden tarpeiden kartoitus, yhteistyön suunnittelu ja sen laadukkaan toteutumisen varmistaminen), sekä tarvittaessa tiimisi työvuorojen tuuraus sairaus- ja poissaolotapauksissa. Liikut myös tiimisi mukana työkohteissa ja huolehdit, että hommat sujuu. Mikäli sinulla on oman auton käyttömahdollisuus työssä, katsotan tämä eduksi. Ajokortti sekä työturvallisuuskortti ovat tässä työssä edellytyksiä.

 

Toivomme sinulta vähintään kahden vuoden vastaavaa työkokemusta, sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Asiakaspalvelu ja tiimityö ovat sinulle luontevaa ja mieluisaa. Huolehdit tiimistäsi valmentavalla ja kannustavalla otteella. Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle joustavan työn, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mukavat työkaverit. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja varmistamme tämän tekemällä yhteistyötä alan parhaiden työnantajien kanssa Turun seudulla.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan meihin heti yhteydessä, mikäli kiinnostuit. Me haluaisimme kuulla sinusta!

palveluohjaaja turku pobula.png