Sairaanhoitaja / vastaava ohjaaja

Tampere

kokoaikatyö
vastuu
empatia
työyhteisö
työn ilo
kutsumus

Hei sinä! Lähde kivaan porukkaan töihin! Kyseessä on vakituinen työsuhde kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien parissa.

Haetko työpaikkaa, jossa on oikeasti mukava ilmapiiri sekä motivoituneet ja ammattitaitoiset kollegat? Paikkaa, jossa asiakkaat viihtyvät? Työtä, jota johdetaan ammattitaidolla ja niin työntekijää kuin asiakastakin kunnioittavilla arvoilla? Haluaisitko saada työpanoksestasi kunnon palkkaa, joka motivoi antamaan parhaasi ja jaksamaan työssä?

Tämä paikka saattaa olla juuri sitä, mitä haet!

Haemme asiakkaallemme vakituista sairaanhoitajaa, joka toimii myös vastaavana ohjaajana. Työtehtäviin kuuluu hoitotyön vastuuhenkilönä toimimista, valmentavaa ohjaustyötä, yksikön toiminnan kehitystyötä sekä hallinnollisiin tehtäviin osallistumista. Työnkuvasta sovitaan tarkemmin sinun toiveisiisi ja vahvuuksiisi painottaen. Työajat joustavasti sovittavissa, kyseessä on kuitenkin kokoaikatyö. Palkka on neuvoteltavissa, mutta voimme luvata, että asiakkaallamme on erittäin kilpailukykyinen palkkaus hyville osaajille.

Toivomme sinulta vähintään 3 vuoden työkokemusta ja tietenkin alan koulutusta. Suosittelijat ovat plussaa. Lisäksi arvostamme lisäkoulutuksia ja -kursseja, jotka kuvaavat luonnettasi elinikäisenä oppijana ja kertovat todellisesta kiinnostuksestasi alaa kohtaan. Toivomme myös, että olet mukava työkaveri ja sellainen työntekijä, jota myös asiakkaamme odottavat työvuoroon. :)

Me haluaisimme myös kuulla sinun toiveistasi!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian.

Nurse with Protective Mask