Aluepäällikkö /
raskas kalusto

Tuusula

vastuu
myynti
maanrakennusala
konemyynti
asiakkuudet
johtajuus

Haemme asiakasyrityksellemme Tuusulaan aluepäällikköä vastaamaan raskaan kaluston myyntitoiminnasta.

Oletko itseohjautuva, ammattimaisella, myynnillisellä ja vastuullisella otteella työskentelevä johtaja jo vähintään muutaman vuoden vastaavalla työkokemuksella? Oletko omimmillasi vuorovaikutteisessa ja ratkaisukeskeisessä työssä? Omaat tuntemusta maanrakennusalalta sekä alan koneista?

Meillä on sinulle kiinnostava työmahdollisuus!

Tarjolla on tavoitteellinen ja vastuullinen aluepäällikön työ maanrakennusalan tunnettujen & laadukkaiden koneiden, sekä arvostettujen asiakkaiden parissa. Työtehtävä pitää sisällään olemassa olevien asiakkuuksien hallintaa sekä aktiivista uusasiakashankintaa. Tavoitteena on luoda pitkäaikaisia ja tiiviitä asiakkuuksia.

Joustavuus, näkemys, tahto oppia uutta sekä kehittää itseään ammatillisesti katsotaan eduksi. Edellytyksenä sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät IT-taidot.

Asiakkaamme uskoo tiimin voimaan - työtehtävässä pääsee työskentelemään erittäin ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön esimiehenä. Kyseessä on vakituinen työ arvostetussa yrityksessä. Kilpailukykyinen palkkausmalli (pohjapalkka provisio)

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

pobula aluemyyjä.png