Lähihoitaja

Ulvila

kokoaikatyö
2-vuorotyö
empatia
osa-aikatyö
ihmislähtöisyys
lääkelupa

Haemme asiakasyrityksemme toiminnan kasvaessa lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten pariin. Kyseessä on oikein mukava ja reilu työnantaja, joka tukee yksilön kehitystä työssä ja mahdollistaa niin joustoa kuin tarpeen mukaan uusia haasteitakin motivoituneelle alan osaajalle!

Oletko empaattinen, hoiva-alalle kutsumuksesta hakeutunut osaaja? Oletko oma-aloitteinen, taitavasti ja luontevasti erilaisia ihmisiä kohtaava tekijä, joka haluaa kehittää ammattitaitoaan oikeasti mukavassa työyhteisössä? Entä oletko hyvä työkaveri, ja sellainen henkilö, jota ikäihmiset ilolla odottavat työvuoroon? :)

Saatat olla etsimämme henkilö!

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviisi ja vastuualueisiisi, aivan mahtavan tiimin, sekä todella ammattitaitoiset ja mukavat esimiehet, jotka jakavat työarkea kanssasi. Tässä paikassa viihtyy niin työporukka kuin asiakkaatkin.

Odotamme sinulta alan koulutusta sekä voimassa olevaa lääkelupaa. Alan työkokemus ja suosittelijat katsotaan eduksi, mutta myös alan tuoreet osaajat ovat enemmän kuin tervetulleita!

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.​ Työvuoroja kahdessa vuoressa, töitä myös viikonloppuisin - joustetaan kumpaankin suuntaan tilanteiden mukaan! 

Me haluaisimme kuulla sinusta!

Nurse with Protective Mask