Some-talentti

Turku

osa-aikatyö
luovuus
itseohjautuvuus
persoonallisuus
rohkeus
viestintä

Haemme asiakasyrityksillemme some-talentteja:

​Oletko rohkea, erinomaisilla viestintätaidoilla varustettu somen aktiivinen käyttäjä? Ovatko monipuoliset some-kanavat sinulle tuttuja? Oletko idearikas heittäytyjä, joka ei pelkää näkyä tai kuulua?

Saatat olla etsimämme henkilö!

Tämä hauska ja luova osa-aika- / keikkatyö sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille, jotka haluavat kerryttää työkokemusta ja ansaita palkkaa opintojen ohella. Toimit asiakasyritystemme some-markkinoinnin osasuunnittelijana ja kasvoina. Tuotat laadukkaita some-sisältöjä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti sovittuina ajankohtina. Tunnistat asiakasyritystemme ydinviestit ja kohderyhmät, ja kehität some-markkinointistrategioita innovatiivisella ja persoonallisella otteella. Työskentelysi on suunnitelmallista ja tavoitteellista.

Edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen puhe- ja kirjoitustaitoa. Kokemus ja näyttö vastaavista tehtävistä katsotaan vahvasti eduksi.

 

Tehtävään valittavat henkilöt perehdytetään ennen työn aloitusta. Palkkaus sopimuksen mukaan - mahdollisuus myös toiminimi- tai kevytyrittäjänä työskentelyyn.

Tunnistatko itsesi? Haluaisimme kuulla sinusta lisää!

Happy Gift Box