Tarjoilija

Helsinki

osa-aikatyö
ilta- ja viikonlopputyö
tiimityö
kokoaikatyö
hymy herkässä
tempo

Haemme asiakkaallemme lämminhenkistä, hyvää tyyppiä ravintolan asiakaspalvelutehtäviin Helsinkiin!

Nautitko asiakaspalvelusta? Entä nopeatempoisestä työstä, jossa työvuorot kuluvat nopeaan tahtiin ja hyvällä fiiliksellä? Kiinnostaako sinua myös kulttuurit ja kansainvälisyys?

Tässä voisi olla just sopiva duuni sulle!

Asiakkaallamme on monikulttuurinen ravintola-alan liiketoimintakonsepti, jossa ydinarvoina näyttäytyvät yhteisöllisyys ja elämykset hyvän ruoan parissa. Työporukka on mahtava, asiakaskunta monipuolista ja esimiehinä intohimoiset yrittäjät ja mukavat ravintolapäälliköt.

 

Asiakkaamme pitää huolen hyvästä työhön perehdytyksestä sekä viihtyvyydestä työarjessa.

Työvuorot ovat sovittavissa joustavasti työntekijöiden tarpeiden mukaan (työtä on mahdollista tehdä keikkavuoroissa, osa- tai kokoaikaisena - tilanteesi mukaan!). Palkkaus tes:n tai kokemuksen / vastuutehtävien mukaan. Sinulta toivomme jo vähintään muutaman kuukauden aiempaa asiakaspalvelukokemusta tai työkokemusta ravintola-alan töistä - mitä enemmän kokemusta, sen parempi. :)

 

Työ on alan mukaisesti ilta- ja viikonloppupainotteista.  Hyvä kielitaito on plussaa. Työarjessa pärjää hyvin myös englannin kielellä, kunhan on halukas myös oppimaan asiakaspalvelua suomen kielellä.

 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.​

Oletko se sinä?

Waitering