Siivooja

Turku

keikkatyö
perehdytys
hyvä palkka
osa-aikatyö
ajokortti
motivaatio

Haemme yhteistyökumppanillemme Turkuun siivoojia!

Kiinnostaako sinua fyysinen ja itsenäinen päivätyö? Vai haluatko ehkä lisäansioita opiskelun ohella? Haluatko täysipäiväistä työtä vai muutamia tunteja viikossa? Onko sinulle tärkeää tehdä työsi hyvin ja huolella, sekä saada työstäsi myös sen mukaista kiitosta?

Tarjolla on ylläpitosiivousta toimistoissa ja vaihtelevissa kohteissa, muuttosiivousta sekä ikkunanpesua. Tässä työssä ei tule tylsää! Työssä tukenasi ovat mahtavat esimiehet, ja kivat työkaverit. Käytössäsi on myös laadukkaat työvälineet ja siivousaineet.

Toivomme sinulta alan työkokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä; perehdytämme sinut jokaiseen kohteeseen! Toivomme myös hyviä sosiaalisia perustaitoja - asiakkaita tervehditään aina tavattaessa. Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen tai englannin kielitaitoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Sinulle tarjoamme monipuolista siivoustyötä, jossa voit itse päättää, mitä työvuoroja haluat ottaa vastaan! Palkka on erittäin kilpailukykyinen (alk. 12€/h).

 

Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi. Varmistamme tämän yhdessä asiakkaamme kanssa tukemalla, perehdyttämällä, ja rennolla meiningillä! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä - me haluaisimme kuulla sinusta!

Yhteydenotot:

Katariina Saarenpää

katariina@pobula.fi

Puh. 050-3080005, yhteydenotot arkisin klo 8-16,

myös WhatsAppin välityksellä.

www.pobula.fi

siivooja pobula.png