Tuotantokoneen valvoja

Turku

kokoaikatyö
2-vuorotyö
vastuu
etenemismahdollisuudet
tekninen

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun hyvää tekijää prosessiteollisuuteen betonin pariin:

 

Oletko teknisen koulutuksen omaava rauhallinen ja huolellinen osaaja? Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä, jota voi toteuttaa yhdessä työparin kanssa? Arvostatko työnantajaa, joka panostaa osaamisesi kehittämiseen, sekä tarjoaa hyviä etenemismahdollisuuksia?

 

Tässä voisi olla sinua kiinnostava työmahdollisuus!

 

Etsimme tuotantokoneen huoltajaa / valvojaa, joka pitää automatisoidun tuotannon tehokkaassa käynnissä, ylläpitää ja puhdistaa konetta, sekä tunnistaa ja ennakoi mahdolliset tekniset viat. Työnkuva on olennainen osa tuotannon toimivuutta, joten rauhallisuus ja tarkkaavaisuus ovat tässä työtehtävässä arvokkaita luonteenpiirteitä. Myös käytännönläheistä kädet saveen -työotetta tarvitaan, vaikka koneet hoitavatkin itse tuotannon. Työtä tehdään sesongin mukaan päivätyönä tai kahdessa vuorossa. Tarjolla kilpailukykyinen palkkaus, joka myös kannustaa oman osaamisen kehittämiseen!

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy teknistä koulutusta ja osaamista, sekä aiempaa työkokemusta prosessiteollisuudesta tai esim. metalliteollisuuden koneiden hoitajana toimimisesta. Eduksi katsotaan hitsaustaito, kaikki koneenkorjaustaidot sekä trukinajotaito, mutta nämä eivät ole työn edellytyksiä.

 

On tärkeää, että sinulla on englannin kielitaito kunnossa, sillä koneen huoltoon liittyvä asiointi hoidetaan ajoittain myös englanniksi.

Tässä mukava työ tekijälle, joka hakee pitkäaikaisempaa työsuhdetta mahtavassa ja hyvää työtä kunnioittavassa työyhteisössä!

Kilpailukykyinen palkka; Sovitaan kokemuksen ja osaamisen mukaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kiinnostuitko? Me haluaisimme kuulla sinusta!

pobula tuotanto.png