Yöhoitaja

Kaarina

kokoaikatyö
yötyö
empatia
itsenäinen
ihmislähtöisyys
lääkelupa

Haemme asiakasyrityksellemme yöhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten pariin. Kyseessä on mukava, reilu sekä pidetty yksityisen sektorin työnantaja, joka arvostaa henkilöstöään ja asiakkaitaan! Tämä työpaikka mahdollistaa niin joustoa kuin tarpeen mukaan uusia haasteitakin motivoituneelle alan osaajalle tai sellaiseksi opiskelevalle.

Oletko empaattinen, hoiva-alalle kutsumuksesta hakeutunut osaaja? Oletko oma-aloitteinen, taitavasti ja luontevasti erilaisia ihmisiä kohtaava tekijä, joka nauttii itsenäisestä työstä ja vastuusta? Oletko hyvä työkaveri, sekä sellainen henkilö, jota ikäihmiset ilolla odottavat työvuoroon? :)

Saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme yöhoitajaksi itsenäisellä otteella toimivaa, rauhallisesta työympäristöstä nauttivaa lähihoitajaa, joka tykkää tehdä, ja on valppaana yöaikaankin. Olet ihmisläheinen ja kohteen asiakkaissa luottamusta ja turvaa herättävä osaaja.

 

Yöhoitajana työtehtäviisi kuuluu yksikön asiakkaiden avustaminen unen turvaamisen sekä esim. yöaikaan tapahtuvien wc-käyntien ja muiden perustarpeiden osalta. Pidät huolen, että yksikössä on rauhallista ja turvallista nukkua. Öisin yksikössä toteutetaan myös sovittuja kodinhoidollisia tehtäviä.

Odotamme sinulta lähihoitajan koulutusta (tai 2/3 alan opinnoista suoritettuna) sekä voimassa olevaa lääkelupaa. Myös hyvät työyhteisötaidot sekä vahvuus kohdata asiakas kunnioittaen ja turvallista oloa luoden ovat avainasioita yksikön tiimissä työskennellessä. Sinulle tarjoamme huipputyöyhteisön, joustoa työaikoihin, sekä mahdollisuuksia kehittää osaamistasi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.​ 

Me haluaisimme kuulla sinusta!

Nurse with Protective Mask